Dakrenovatie in Schiedam

Een dakrenovatie is een mooie tussenoplossing. Soms zijn bepaalde onderdelen van uw dak nog in perfecte staat, maar andere onderdelen totaal versleten of verrot. Als dakdekkersbedrijf in Schiedam zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten daken. U bent bij ons verzekerd van professionele dienstverlening. Wij geven u eerlijk advies over de staat van uw dak en bespreken samen met u de mogelijkheden.

Platte en schuine daken renoveren

Er zijn veel verschillende soorten daken, te beginnen met platte en hellende daken.  Als de dakbedekking op uw platte dak op veel plaatsen scheuren bevat kunt u het beste kiezen voor een dakrenovatie. Meerdere reparaties zullen u uiteindelijk namelijk meer gaan kosten. Bij een schuin dak kan het zo zijn dat de dakbedekking aan vernieuwing toe is, maar de dakconstructie nog in prima staat is. Een renovatie van een schuin dak is daarnaast ook een mooi moment om de plaatsing van dakkapellen of dakramen te overwegen. Dakkapelen of dakramen kunnen van grote toegevoegde waarde zijn.

In Schiedam is Comfort Installatie & Dakwerken uw dakspecialist. Wij inspecteren uw dak voor u en adviseren u over mogelijke renovatie van uw dak. Wij werken met alle typen daken en kunnen u dus uitgebreide dienstverlening bieden. Neem contact op voor meer informatie.