Dakinspectie in Schiedam

Het inschakelen van een dakdekkersbedrijf doet u meestal als u lekkage aan uw dak heeft en uw dak toe is aan vervanging. Veel mensen weten niet dat een dakdekkersbedrijf u ook kan informeren over de conditie van het dak. Hoe oud is het dak? Wat kan er snel gerepareerd worden? Is er sprake van duurzame schade? Bij Dakreparatie Nederland informeren wij u graag over uw dak. Wij inspecteren de verschillende onderdelen van het dak grondig.

Dak inspectie is van groot belang. Als u uw dak niet regelmatig laat controleren, dan loopt u de kans dat u voor verrassingen komt te staan. Als u tijdig een dakdekker inschakelt, dan kunt u grote schade voorkomen. Renovatie of complete vervanging van het dak is in veel gevallen voordeliger dan veel opeenvolgende reparaties.

Dak onderhoud laten uitvoeren

Op basis van een aantal factoren zullen we de onderhoudsbehoefte van uw dak vaststellen. We zullen samen met u naar de rapportage kijken en een gewenst plan opstellen. Het kan voorkomen dat er geen onderhoud nodig is, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over stormschade bij een heftige storm. Twijfelt u over de conditie van uw dak? Neem contact op met Dakreparatie Nederland in Schiedam en maak een afspraak.