Het aanbrengen van dakisolatie in Schiedam

Woont u in Schiedam en bent u geïnteresseerd in dakisolatie? Dakisolatie kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen. Zonder goede isolatie verliest uw woning heel veel warmte, warmte stijgt immers op en verdwijnt door uw dak. Isolatie zorgt daarnaast ook voor meer warmte comfort en doordat u minder stookt wordt er ook nog eens minder CO2 uitgestoten. Met dakisolatie slaat u dus drie vliegen in één klap.

Als u in Schiedam of in de omgeving van Schiedam woont, kunt u voor dakisolatie terecht bij Comfort Installatie & Dakwerken. Wij hebben jarenlange ervaring met het isoleren van daken in heel Noord Nederland en leveren altijd goede kwaliteit af. Er zijn veel verschillende soorten dakisolatie; uw dakdekker in Schiedam kan u hier over adviseren.

Methoden voor dakisolatie

Er zijn veel verschillende soorten methoden en materiaal voor dakisolatie. De isolatiewaarde van het materiaal hangt af van de warmteweerstand. Van het ene materiaal moet daarom meer gebruikt worden dan van het andere. Zo zijn er EPS platen, XPS platen, glaswol en steenwol, resolschuimplaten, PUR, reflecterende folies en meer. Onze dakdekkers uit Schiedam helpen en adviseren u graag over het type dakisolatie dat geschikt is voor uw dak. U kunt ons inschakelen voor het het plaatsen van dakisolatie aan de binnenzijde van uw dak en voor het plaatsen van dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Wilt u meer informatie of wilt u dat wij eens langskomen bij u in Schiedam of omgeving? Neem dan contact met ons op.