Dakisolatie in Schiedam

Na het plaatsen van dakisolatie zult u tevreden zijn met het resultaat. Waarom? Lees snel verder. Wij hebben alles voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet. Direct een afsprak maken of nog even sparren over dakisolatie in Schiedam? Onze dakdekker in Schiedam is u van dienst. Heeft u een rare vraag? Rare vragen bestaan niet. Bel ons dus gerust, dan beantwoorden wij al uw vragen over de isolatie van uw dak. Wij zijn bereikbaar op 010 - 600 11 98.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie heeft als grootste voordeel dat het kosten bespaart. Als u rekent met een gasprijs van 1 euro/m3, dan kunt u, afhankelijk van het soort dakisolatie, uitgaan van een kostenbesparing van rond de €600 op jaarbasis. Op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog een berekening maken voor dakisolatie in Schiedam. Nog een aantal voordelen op een rij:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Schiedam laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. Bekijk of er landelijke of regionale subsidies zijn. Hiermee kunt u zo’n 30% van de kosten terugkrijgen. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers zijn breed opgeleid en zijn u van dienst bij alle soorten dak isolatie. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het isoleren van het dak, maar ook voor dakonderhoud, dakrenovatie en dakreparaties. Onze dakdekkers leveren kwaliteit, werken veilig, hebben een degelijke opleiding en veel ervaring met het plaatsen van dakisolatie in Schiedam.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak renoveren? Het aanbrengen van dakisolatie aan de binnenzijde geeft zeer goede isolatie. Uw schuine dak kan geïsoleerd worden door dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Er wordt dan isolatiemateriaal tegen de binnenkant van het dak aangebracht. Ook een goede optie voor het isoleren van uw woning is zoldervloerisolatie. Dit is handig wanneer u de zolder alleen als opbergruimte gebruikt en dus niet verwarmt.

Dakisolatie buitenzijde

Uw platte dak kan ook aan de buitenzijde geïsoleerd worden. Dit houdt in dat er isolatiemateriaal op het dak wordt gelegd. Wij adviseren bij een schuin dak altijd dakisolatie aan de buitenzijde. Een schuin dak kan op die manier het beste geïsoleerd worden. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Schiedam door Dakreparatie Nederland laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. Bel ons gerust op 010 - 600 11 98 of neem contact met ons op via ons contactformulier.