Daklekkage in Schiedam

Niemand zit te wachten op schade aan de woning door een daklekkage in Schiedam. U wilt die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Neem contact op met een dakdekker in de buurt. Een dakdekker van Dakreparatie Nederland geeft u advies over hoe u schade aan uw woning kunt voorkomen en komt op korte termijn bij u langs.

Lees hieronder alles over daklekkage in Schiedam of neem direct contact met ons op voor een afspraak via telefoonnummer 010 - 600 11 98.

Daklekkage Schiedam: wat te doen?

Kunt u de oorzaak van de daklekkage misschien achterhalen? Dit is het proberen waard, aangezien niemand zit te wachten op vervolgschade aan de woning. Zorg ervoor dat u uw eigendommen beschermt tegen het water. Zet eventueel emmers neer en zet ramen open voor voldoende ventilatie. Maak ook foto’s van het lek voor de opstalverzekering. Het is geen goed idee om zonder ervaring uw dak op te gaan. Een dak met een lek is niet in de beste staat. Laat dit liever over aan een specialist.

Onze werkwijze bij daklekkage in Schiedam

Het werk dat wij leveren moet van goede kwaliteit zijn. Dat is onze prioriteit nummer 1. Hiervoor hanteren wij bij daklekkage in Schiedam de volgende werkwijze: Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Nadat wij uw dak hebben gecontroleerd laten wij u uiteraard weten wat de bevindingen zijn en wat de dakreparatie zal inhouden. Een inschatting van de kosten kunnen wij u dan ook geven. Ten slotte doen wij u een voorstel op maat en mocht u het daar mee eens zijn, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen op uw daklekkage te repareren.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Plantengroei, verstopte dakgoten en dieren die ongevraagd van uw dak gebruikmaken richten ook schade aan uw dak aan. Alle daken gaan achteruit. Je kunt schade en een daklekkage Schiedam dan ook niet altijd voorkomen. Wel is periodiek onderhoud belangrijk. Hierdoor gaat uw dak in ieder geval minder snel achteruit.

Lekkage plat dak Schiedam

Een lekkage plat dak wordt meestal veroorzaakt door een scheur in de dakbedekking of door water dat bovenop het platte dak blijft liggen. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. Is het niets voor u om het dak op te gaan, dan staat onze dakdekker voor u klaar om uw dak te repareren. Bel ons gerust voor een afspraak op 010 - 600 11 98.

Lekkage schuin dak

Uw schuine dak bestaat uit verschillende onderdelen. Wanneer die kapot gaan is de kans op een lekkage schuin dak groot. Met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen kunnen wij, indien gewenst, direct overgaan tot reparatie. Een dakpan vervangen of een dakgoot ontstoppen kunnen wij bijvoorbeeld direct uitvoeren. Voor grotere reparaties plannen wij een nieuwe afspraak met u in.

Bel gerust bij daklekkage in Schiedam

Vandaag uw daklekkage repareren? De dakdekkers van Dakreparatie Nederland staan altijd voor u klaar. Laat u ons uw daklekkage in Schiedam repareren, dan kunt u rekenen op vertrouwde service. Heldere afspraken zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Wij nemen de telefoon altijd op, ook al staan we op het dak. Dus bel gerust 010 - 600 11 98 of maak gebruik van het contactformulier. Wij maken direct een afspraak met u.